BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

www.Evelintranssrl.uv.ro

Servicii de calitate

Firma noastra va ofera servicii de cea mai buna calitate! Nu ezitati si contactati-ne acum!



 

SFATURI UTILE

Firma noastra este pregatita se te ajute cu o gama larga de servicii atunci cand vrei sa-ti muti mobile si bagajele, cum ar fi transport, personal pentru incarcat si descarcat mobila si bagajele, demontat si montat pentru mobila. Noi stim ca fiecare mutare este diferita si fiecare are nevoie de diferite servicii precum si dispune de bugete diferite. De aceea oferta noastra de servicii este flexibila pentru ca tu sa poti alege solutia care ti se potriveste cel mai bine. Pentru ca o mutare sa decurga cit mai bine noi va oferim urmatoarele sfaturi:

SFATURI PENTRU IMPACHETAT

Faceti rost de cutii de carton si saci din timp. Puteti face rost de cutii de carton si saci de plastic din comert precum si banda adeziva si hartie pentru impachetat. Sau poti lua toate acestea de la prieteni, serviciu sau de la magazine care primesc marfurile in cartoane, pentru a economisi bani. Incepeti sa colectati cartoane cu cel putin o luna inainte sa aiba loc mutarea.

Cautati cutii de marimi diferite. Bagajele grele cum sunt cartile si altele trebuiesc puse in cutii mai mici. Unele bagaje cum sunt tablourile mari, oglinzile sau geamurile trebuiesc impachetate in cartoane speciale sau in materiale textile cum sunt paturile.

Impachetarea unor bagaje este optionala in cazul unei mutari locale. Cand faci o mutare locala unele bagaje nu trebuiesc neaparat impachetate. Lucruri cum sunt oglinzile, tablourile sau saltelele pot fi transportate pe distante mici fara probleme si neimpachetate. Aceste bagaje trebuiesc impachetate numai atunci cand sunt transportate pe distate mari sau cand urmeaza sa fie depozitate intr-un depozit. In schimb de exemplu lampile, veiozele si lustrele trebuiesc intotdeauna impachetate.

Impacheteaza bagajele din fiecare camera in parte. Impachetarea poate sa para o munca destul de dificila privita din perspective intregi case. Impachetarea fiecarei camere in parte are efectul divizarii muncii tale in parti mai mici si mai usor de realizat. Aceasta abordare are rolul de a-ti fixa scopuri mai realiste, ca de exemplu azi impachetezi dormitorul , maine sufrageria, poimaine bucataria si tot asa.

Puneti banda pe fundul cartoanelor. Asigurati-va ca fundul cartoanelor este bine asigurat inainte de a incepe sa puneti bagajele in ele. Pentru ca altfel riscati ca lucrurile sa se imprastie pe jos in timpul caratului .

Bagajele grele la fund cele usoare deasupra. In fiecare cutie lucrurile grele trebuiesc puse la fund iar cele usoare deasupra pentru a preveni distrugerea lor.

Folositi multa hartie. Toate obiectele fragile trebuiesc impachetate individual in hartie. Hartia ar trebui folosita si la captusirea cutiei de carton in care urmeaza sa fie puse obiectele fragile atat la fund, deasupra cat si in lateral.

Asezati corect lucrurile fragile in cutii. Farfuriile si paharele trebuiesc asezate pe verticala; din nou va sfatuiesc sa folositi multa hartie pentru a impacheta lucrurile fragile.

Umpleti cartoanele pana sus. Incarcati cutiile astfel incat sa poata fi inchise cu usurinta. Cutiile in care sunt puse mai multe lucruri decat trebuie nu pot fi bine inchise si sunt mai greu de asezat una peste alta (iar cartoanele care sunt lasate prea goale risca sa se striveasca in momentul cand sunt puse mai multe cartoane peste ele).

Inchideti cartoanele si lipiti-le cu banda adeziva. Cutiile trebuiesc inchise si lipite cu banda adeziva pentru a fi transportate mai usor si pentru o mai buna asezare a lor una peste alta in masina.

Scrieti pe cutii ce contin. Folositi o carioca sau un marker pentru a scrie pe fiecare cutie in parte ce contine in general si din ce camera provine. Insemnarile facute pe partile laterale si nu deasupra pentru ca atunci cand sunt puse una peste alta nu puteti citi ce ati scris pe cutie. Daca cutia trebuie asezata intr-o anumita pozitie faceti o sageata pe ea cu varful sa indice partea care trebuie sa stea in sus. In toate cutiile in care sunt lucruri fragile trebuie specificat acest lucru.

Strangeti cartoanele la un loc. Astfel ecomisiti timp pentru ca aranjarea mobilei si bagajelor in masina trebuie facuta intr-o anumita ordine pentru a putea folosi la maxim spatiul de incarcare. Cutiile trebuiesc depozitate in asa fel incat sa nu blocheze accesul la piesele de mobilier sau alte bagaje.

SFATURI PENTRU MUTAT

1. Sunati cu 2,3 zile inante de mutare pentru comanda si oferta de pret.
2. Programati-va mutarea spre mijlocul lunii daca este posibil. Pentru ca prima si ultima saptamina sunt mai ocupate de obicei.
3. Stabiliti dinainte de a suna pentru comanda de ce servicii aveti nevoie si care sunt bagajele care trebuisc transportate. Faceti o lista cu obiectele care trebuiesc transportate pentru a va fi mai usor sa le enumerati in momentul cind sunati pentru comanda si a benficia de o oferta de pret cit mai exacta pentru transportul pe care vreti sa-l faceti.
4. Aranjati-va programul in asa fel incat sa terminati de impachetat cu o zi inainte de efectuarea mutarii.
5. Daca te muti la cererea firmei unde lucrezi, afla daca firma are un program prin care suporta o parte din cheltuieli. Daca firma are un document scris pentru cazurile in care angajatii sunt mutati in interesul firmei, cereti o copie.
6. Tu, sau o alta persoana care sa te reprezinte, trebuie sa fie prezenta in timpul incarcarii si descarcarii mobilei si bagajelor. Este responsabilitatea ta si a noastra sa facem o ultima verificare a camerelor inainte de a pleca de la locul de incarcare pentru a nu lasa nimic in urma din ce ti-ai propus sa ei.
7. Dati jos toate obiectele care sunt prinse de perete cum sunt tablourile, rafturile pentru carti, cuptoare cu microunde s.a.
8. Scoateti toate produsele din frigider si congelator. Desghetati-le si lasati-le sa se usuce cel putin 24 - 48 de ore inainte de transport. Stergeti-le su o laveta uscata .
9. Scoateti din priza toate echipamentele electronice cum sunt televizoarele, calculatoarele, combine muzicale s.a. cu 24 de ore inainte de transport pentru ca ele sa fie la temperatura camerei in momentul transportului. Mutarea televizorului si altor electronice cand inca sunt calde poate provoca defectarea acestora.
10. Faceti back-up pentru informatiile din calculator; aflati daca calculatorul necesita tratament special pentru transport; scoateti cd-urile si casetele din cd-player, Video, DVD-Player si din calculator.